Kurs

For å sikre et trygt og godt arbeidsmiljø på bygge- eller anleggsplassen er det viktig med målrettede tiltak og at alle aktører tar ansvar. HMS-opplæring er en svært viktig del av dette arbeidet.

Vi har lang erfaring med import og salg av stillas, lifter og produkter til byggeplassen. Vi har alltid vært interessert i å drive opplæring for å skape trygge arbeidsplasser i bygg- og anleggsbransjen, og har lenge drevet med undervisning i bruk av lift og stillas. I 2012 begynte vi å lage nettkurs og siden har vi fått mange kursdeltakere fra hele landet. Den store etterspørselen har gjort at vi stadig utvider vår kurskatalog. Vår kurskatalog inneholder nå også kurs i HMS, fallsikring, varme arbeider, farlig håndverktøy med flere.

Ved å velge våre nettbaserte kurs får du det beste fra to verdener: lang og bred erfaring fra bransjen, i en moderne og fleksibel innpakning. Våre nettkurs er i henhold til de krav som stilles i norske lover og forskrifter. Nettkursene er praktiske og fleksible; du kan ta kursene hvor som helst og når som helst. Ved fullført kurs (og dokumentert praksis der det er påkrevd) mottar du et kompetansebevis med bilde.