kurs-intro
18ulike kurs
40.000fullførte kurs

Kurs

For å sikre et trygt og godt arbeidsmiljø på bygge- eller anleggsplassen er det viktig med målrettede tiltak og at alle aktører tar ansvar. HMS-opplæring er en svært viktig del av dette arbeidet.

Vi har lang erfaring med import og salg av stillas, lifter og produkter til byggeplassen. Vi har alltid vært interessert i å drive opplæring for å skape trygge arbeidsplasser i bygg- og anleggsbransjen, og har lenge drevet med undervisning i bruk av lift og stillas. I 2012 begynte vi å lage nettkurs og siden har vi fått mange kursdeltakere fra hele landet. Den store etterspørselen har gjort at vi stadig utvider vår kurskatalog. Vår kurskatalog inneholder nå også kurs i HMS, fallsikring, varme arbeider, farlig håndverktøy med flere.

Ved å velge våre nettbaserte kurs får du det beste fra to verdener: lang og bred erfaring fra bransjen, i en moderne og fleksibel innpakning. Våre nettkurs er i henhold til de krav som stilles i norske lover og forskrifter. Nettkursene er praktiske og fleksible; du kan ta kursene hvor som helst og når som helst. Ved fullført kurs (og dokumentert praksis der det er påkrevd) mottar du et kompetansebevis med bilde.

Våre stillaseksperter er her for å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss her.

Telefonnummer+47 23 19 11 19

ArbeidstimerI - V 08:00 - 17:00

kontakt-oss

    Kontakt oss

    Ta kontakt via kontaktskjema under.