Kjøpsguide

Vi har i mange år hjulpet kunder med å finne den perfekte stillaset. Det mest vanlige spørsmålet vi hører fra kunder er «Hvilket stillas passer best til meg»? Det er et vanskelig spørsmål fordi det er så mange faktorer å ta hensyn til når man skal velge et godt stillas. Derfor har vi laget disse guidene som forhåpentligvis vil hjelpe deg litt på veien til valg av stillas.

icon-velg-stillas

Velg stillas

Vi hjelper deg å velge et korrekt stillas for din behov. Du kan legge inn din forespørsel via telefon, chat, epost eller ved å besøke vår butikk.

icon-fa-tilbud

Få tilbud

Du får tilbud av oss i epost. Viktig at du går nøyaktig over varene på tilbudet før du aksepterer det.

icon-leveranse

Få levert varene du bestiller

Dersom bestiller du før kl 12:00, vil kolli sendes samme eller neste dag. Dette gjelder til lagervarer. Transportøren kontakter deg i god tid før pakken din er levert. Selvfølgelig du kan velge å hente pakken din selv fra oss.

icon-betaling

Betaling

Vi kredittsjekker ditt firma for det første gang du handler hos oss. Det er vanlig at våre kunder betaler på faktura med 15 dagers forfall etter varene er levert. Du kan selv velge å betale ved bankterminal hvis du henter bestillingen fra vårt lager.

Hvordan velge riktig stillas?

Vi hjelper deg!

For mange betyr stillas en hjelpekonstruksjon. Det er den som sørger for at fasader tidvis kan fornyes, husvegg kan bygges opp, og det er den som sørger for at arbeiderne som stillasbrukerne føler seg trygt mens de gjør jobben sin. Og som med de aller fleste andre litt større investeringer, er det mye å hensynta når du skal kjøpe et nytt stillas. Vi vil forsøke å hjelpe deg så godt vi kan – og dette er det vi mener du bør tenke på og ta hensyn til!

 

Våre stillaseksperter er her for å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss her.

Telefonnummer+47 23 19 11 19

ArbeidstimerI - V 08:00 - 17:00

kontakt-oss

    Kontakt oss

    Ta kontakt via kontaktskjema under.