Bruken av Span rullestillas gir flere fordeler innenfor bygge- og vedlikeholdsarbeid. Her er noen av fordelene med å kjøpe rullestillas:

Høydejusterbarhet:
Vårt rullestillas er utstyrt med justerbare høydtrinn i rammene, noe som gjør det enkelt å tilpasse arbeidsplattformens høyde etter behov. Dette gir deg muligheten til å jobbe på ulike høyder uten mye ekstra jobb.

Mobilitet:
Rullestillas er montert på hjul, noe som gir en høy grad av mobilitet. Dette gjør det enkelt å flytte stillaset rundt på byggeplassen eller arbeidsområdet uten å måtte demontere det. Dette sparer tid og øker effektiviteten. Men husk – det er ikke lov å flytte på rullestillaset med personer i stillaset.

Økt produktivitet:
På grunn av sin enkelhet og mobilitet kan rullestillas hjelpe arbeidere med å nå forskjellige områder av bygningen raskt og effektivt. Dette bidrar til økt produktivitet og kan redusere tidsforbruket for arbeidsoppgavene.

Sikkerhet:
Rullestillas er utformet med sikkerhet i tankene. De har vanligvis rekkverk, låsbare hjul og plattformer med god plass til å jobbe sikkert. Dette reduserer risikoen for ulykker og gir arbeiderne trygghet når de jobber på høyder.

Fleksibilitet:
Rullestillas kommer i forskjellige størrelser og konfigurasjoner, slik at de kan tilpasses ulike arbeidsforhold. Enten du jobber på et stort byggeprosjekt eller utfører mindre vedlikeholdsoppgaver, kan rullestillas tilpasses for å møte spesifikke behov.

Kostnadseffektivitet:
Sammenlignet med andre alternativer, som stige- eller stillasoppsett, kan rullestillas være kostnadseffektive. De kan brukes på flere prosjekter og gir god valuta for pengene over tid.

Enkel montering og demontering:
Rullestillas er vanligvis enkle å montere og demontere, noe som sparer tid og krefter for arbeiderne. Dette gjør dem ideelle for midlertidige arbeidsoppgaver og prosjekter med kort varighet.

Mens våre rullestillas har mange fordeler, er det viktig å merke seg at sikkerhetsforanstaltninger må følges nøye for å unngå ulykker eller skader. Arbeidere bør være opplært i riktig bruk og håndtering av rullestillas for å sikre en trygg arbeidspraksis.

Våre stillaseksperter er her for å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss her.

Telefonnummer+47 23 19 11 19

ArbeidstimerI - V 08:00 - 17:00

kontakt-oss

    Kontakt oss

    Ta kontakt via kontaktskjema under.