Vi nylig utvidet vårt utvalg av stillaspakker, skreddersydd for spesifikke bransjebehov innen byggmestre, landbruk og solcellemontører. Disse pakene er utviklet med tanke på bransjespesifikke krav og er i samsvar med gjeldende regelverk. Oppdag de nye stillaspakkene her: Bransjeløsninger.

Byggmesterpakkene Proff:
For byggmestere som jobber med oppføring av eneboliger og trenger sikker tilgang til ulike områder. Disse pakkene er ideelle for prosjekter knyttet til nybygg eller større vedlikeholdsarbeid.

Landbrukspakke:
Skapt med tanke på gårdbrukere med flere større bygninger som krever jevnlig vedlikehold. Denne pakken kan monteres både som gavl eller langs veggene, og gir robust støtte for landbruksrelaterte arbeider.

Solcellemontør:
Designet spesielt for bedrifter som installerer solcellepaneler. Pakken inkluderer oppganger med rekkverk både utvendig og innvendig, samt dobbel høyde på rekkverket for effektiv takssikring. Dette gir trygge arbeidsforhold for solcellemontører, samtidig som det overholder alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Vi er stolte av å tilby disse bransjespesifikke løsningene for å imøtekomme behovene til byggmestre, landbruk og solcellemontører. Våre stillaspakker er nøye godkjent og i samsvar med gjeldende forskrifter. Utforsk det nye utvalget og invester i pålitelige og sikre stillasløsninger for ditt arbeid. Besøk Bransjeløsninger for mer informasjon.

 

Våre stillaseksperter er her for å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss her.

Telefonnummer+47 23 19 11 19

ArbeidstimerI - V 08:00 - 17:00

kontakt-oss

    Kontakt oss

    Ta kontakt via kontaktskjema under.